Belediye Başkanları sırasıyla makamına oturdu.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Belediye Başkanlığı Makamına Karacasu Şehitleri Ortaokulu’ndan Kaan Alaz Suna, Karacasu İmam Hatip Ortaokulu’ndan Sümeyye Ceylan, Karacasu’yu Sevenler İlkokulu’ndan Mehmet Efe Günay ve Atatürk İlkokulu’ndan Raziye Gül Alaca oturdu.

Belediye Başkanı Zeki İnal’ın misafir olduğu başkanlık makamında Öğrenci Belediye Başkanları sırayla makama oturup birimlere talimat verdi. Renkli görüntülerin oluştuğu makamda öğrencilerin mutlulukları gözlerinden okundu. Öğrencilere hediye veren İnal, ”Ulusal Egemenliğimizin teminatı geleceğimizin ikbal ışıkları, çocuklar ve gençler; Kendinizin ne kadar önemli, değerli olduğunuzu düşünerek ona göre çalışınız. Sizlerden çok şey bekliyoruz. Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ün bizlere mirası 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlu Olsun..” ifadelerini kullandı.