Başkan İnal Yol Çalışmalarını Yerinde İnceledi

Karacasu Belediye Başkanı Zeki İnal, Yolaltı Mahallesi’nde devam eden yol genişletme çalışmalarını yerinde inceledi.

Başkan İnal’a Yolaltı Muhtarı Ali Kocaağaoğlu eşlik etti. Karacasu Belediye Başkanı Zeki İnal, Karacasu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Yolaltı Mahallesinde devam eden yol yapım çalışmalarını yerince inceleyerek, çalışmalar hakkında bilgi aldı. Başkan İnal, çalışmaları yerinde takip ederken vatandaş ve esnafla da sohbet etti. Dilek ve şikayetlerini de ileten mahalle sakinleri, yaptığı çalışmalardan dolayı Karacasu Belediye Başkanı Zeki İnal’a teşekkür etti.

Belediye olarak yol çalışmalarına önem verdiklerini belirten İnal, “Sorumluluk alanımızdaki tüm yollarımıza azami önem gösteriyoruz. Yolaltı Mahallesi’ndeki yol da yenilenerek, genişletiliyor. Fen İşleri Müdürlüğümüz hız kesmeden çalışmalarına devam ediyor. Yenilenen yollarımızla ilçemiz güzel bir görünüme kavuşuyor. Programlarımız kapsamında çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz” dedi.