Başkan İnal, Karacasu dışındaki hemşehrilerine seslendi.

Karacasu’da 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinin ardından Belediye Başkanı seçilen Zeki İnal, Üretken Belediyecilik anlayışının yansıması olarak şehir dışındaki Karacasuluların da Karacasu’nun yönetiminde söz sahibi olabilmesi için çağrı yaptı. Başkan İnal, Sosyal medya hesabından  yaptığı paylaşımda, ”Gurbetteki değerli hemşehrilerim; Karacasu’ya hizmet etmek için talip oldum ve Karacasu’muza Belediye Başkanı seçildim. Sadece Karacasu sınırlarında yaşayan değil çeşitli nedenlerle şehir dışına çıkmış ve hayatını orada devam ettiren siz değerli hemşehrilerimle de fikir alışverişinde bulunmak adına bizlerle iletişime geçmenizi istiyorum. Şimdiden Karacasu için bizlerle iletişime geçen tüm hemşehrilerime teşekkür ederim.. Saygılarımla…” ifadelerine yer verdi.