Başkan İnal, ilk meclis toplantısını gerçekleştirdi.

Karacasu Belediye Başkanı Zeki İnal, ilk meclis toplantısını gerçekleştirdi. Meclis’in tam katılımıyla bugün gerçekleşen toplantıdan Belediye Başkan Yardımcısı ataması  kararı çıktı. Yarım saat süren toplantıdan Belediye Başkan Yardımcılığı görevine Belediye Meclisine Kontenjan olarak giren Ak Saçlı Ticaret’in sahibi Mehmet Erikmen getirildi.

MEHMET ERİKMEN KİMDİR?
1981 Palamutçuk doğumlu olan Erikmen, ilkokulu burada okudu. Ortaokulu Nazilli İmam Hatip Ortaokulunda, liseyi İzmir Karşıyaka İmam Hatip Lisesinde tamamlayan Erikmen, 28 Şubat dönemi olduğu için İmam Hatip Lisesi mezunu olarak İlahiyat haricinde en fazla iki yıllık bölümlere gidebilmesi nedeniyle İnşaat Bölümünü tercih etti. 2000 yılında Süleyman Demirel Üniversitesi Burdur Meslek Yüksekokulu İnşaat Bölümüne kaydolan Erikmen, 28 Şubat döneminde yaşanan siyasi sürecin etkisiyle bir dersten dolayı diplomayı alamadı. İzmir’de restaurant işletmeciliği yapan Erikmen, 2007’de Karacasu’ya döndü. Palamutçuk Koopetafinin Alt Yapı Denetim Şefliğini yapan, çiftçilikle uğraşan Erikmen, zeytin ticareti ile uğraştı, tütün yetiştiriciliği yaptı. Sebze ve meyve ticareti ile meşgul olan Ak Saçlı Ticaret sahibi Mehmet Erikmen, siyasette bugüne kadar resmi bir görevi olmasa da 12 yaşından itibaren ülkücü ve sağ siyasetin içerisinde yer aldı.