Başkan Büyükyapıcı’dan Sağlık Çalışanlarına Karanfil

Karacasu Belediye Başkanı Mustafa Büyükyapıcı, 14 Mart Tıp Bayramı’nda sağlık çalışanlarını unutmadı. 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle Karacasu İlçe Hastanesi’nde görev yapan sağlık çalışanlarını ziyaret eden Mustafa Büyükyapıcı çalışanların Tıp Bayramı’nı kutlayarak karanfil verdi. Başarılı ve özverili çalışmalarından dolayı İlçe Sağlık Müdürü Dr.Ceyhun Keçelioğlu ve tüm sağlık çalışanlarına teşekkür etti.Başkan Büyükyapıcı ilçemizde yaşanan gıda zehirlenmesi vakasında gece saatlerine kadar büyük bir özveriyle çalışan Karacasu ve Nazilli Devlet Hastanesi’ndeki sağlık çalışanları başta olmak üzere tüm tıp mensuplarının 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutlarım diyerek, yapılan ziyaretler sırasında hasta ve hasta yakınlarına da geçmiş olsun dileklerini iletti.