Başkan Büyükyapıcı’dan Meclis Üyelerine Teşekkür Plaketi…

Karacasu Belediyesi  Mart ayı olağan meclis toplantısında Belediye Başkanı  Mustafa Büyükyapıcı 5 yıllık hizmet döneminde ilçeye hizmet eden meclis üyelerine plaket takdim etti.Toplantıya başkanlık eden Belediye Başkanı Mustafa Büyükyapıcı, yaptığı konuşmada, 5 yıllık hizmet döneminin sonuna yaklaştıklarını belirterek, meclis üyelerine ilçeye bugüne kadar verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür etti. Başkan Büyükyapıcı, toplantı sonunda meclis üyelerine birer teşekkür plaketi verdi.Karacasu Belediyesi’nde gerçekleştirilen meclis toplantısının ardından Karacasu Kaymakamı Ahmet Soley’in katılımıyla 2014-2019 yılları arasında görev yapan belediye meclis üyeleri Erdinç Gümüş,Nuri Öncü,İbrahim Kayahan,Sevgi Kulcu Öncü,Mithat Yapıcı,Nurten Doğaner,Nejdet Kuzu,Kadriye Sayal ve eşleri ile birlikte akşamına düzenlenen yemekte tekrar bir araya geldiler. Meclis üyelerine teşekkür konuşması yapan Mustafa Büyükyapıcı“ Her birinize ayrı ayrı yürekten teşekkür ediyorum. Gerek meclis toplantılarımızı gerekse, encümen toplantılarımızı hep birlikte gerçekleştirdik. Ben bütün meclis üyelerimize çalışma dönemimde göstermiş oldukları gayretler için ayrı ayrı teşekkür ediyorum.Allah bize tekrardan bu görevi nasip ederse,ilçemize hizmet noktasında yine sizlerin düşünceleri benim çok değerli olacaktır. Değerli meclis üyelerimize bundan sonraki yaşamında sağlık, mutluluk ve başarı diliyorum” dedi.