Başkan Büyükyapıcı’dan Karacasu Ziraat Odası’na Ziyaret…

Karacasu Belediye Başkanı Mustafa Büyükyapıcı,CHP Karacasu İlçe Başkanı Mesut Büyükgümüş ve yönetimi,belediye meclis üyeleri Erdinç Gümüş,İbrahim Kayahan,Nuri Öncü Karacasu Ziraat Odası Başkanı İsa Sevinç’i ziyaret ederek,yeni dönemdeki Karacasu’lu çiftçilerimiz adına neler yapılabileceği konusunda Ziraat Odası Başkanı ve mühendislerinin görüşlerini aldı. Ortak paydanın Karacasu olduğunu ve ilçe tarımına ivme kazandırılması noktasında gerekli çalışmaların yapılacağını belirten Belediye Başkanı Mustafa Büyükyapıcı “ üreticilerimize, çiftçilerimize hizmet noktasında Ziraat Odamızla el ele vererek sorunları beraberce aşacağız. Bu kapsamda her türlü hizmete hazırız” dedi.Ziraat Odası Başkanı İsa Sevinç  ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, çiftçilerimizin sorunları ile ortaklaşa hareket ederek çiftçilerimizin sorunlarını en aza indirmek ,ortadan kaldırmak adına ortak hareket etme konusunda belediye başkanımızla görüş alışverişinde bulunduk.Belediye Başkanımız her zaman çiftçilerimizin faydasına olacak her türlü hizmet noktasında,elinden geleni yapıyor.Özellikle  İlçemizin önemli gelir kaynağının tarım olduğu ilçemizde çiftçi vatandaşlarımızın arazilerine daha rahat gidebilmeleri için belediyemiz, önemli ölçüde arazi yolu açma çalışmaları yaptı.Çiftçilerimizi ilgilendiren önemli hizmetlerinden ve nazik ziyaretlerinden dolayı Belediye Başkanımıza  ve ekibine teşekkür ediyorum.”dedi.