Başkan Büyükyapıcı Sağlık Çalışanlarının Gününü Kutladı…

Karacasu Belediye Başkanı  Karacasu İlçe Devlet Hastanesi’nde görev yapan doktor ve sağlık çalışanlarına karanfil vererek, 14 Mart Tıp Bayramını kutladı.İlçedeki eczaneleri  de  ayrı ayrı ziyaret ederek çalışanlar ile sohbet eden Başkan Büyükyapıcı  ziyaretlerinde sağlık çalışanlarına karanfil hediye etti. Tıp Bayramı’nın sağlık çalışanlarının hatırlanması açısından büyük önem taşıdığını belirten Belediye Başkanı Mustafa Büyükyapıcı”Sizlerin insanlara baktığı gibi, bizler de bu ilçeye bakıyoruz. İlçemizin sorunlarına doğru teşhis koyup, bu ilçeyi aydınlık ve modern bir geleceğe hazırlamak için tüm gayretimizle çalışıyoruz.Bu vesile ile insan sağlığı için gece gündüz demeden fedakarca çalışan doktor ve sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutluyor,görevlerinde başarılar diliyorum ” dedi.