Başkan Büyükyapıcı Sabahın Erken Saatlerinde Personelle Buluştu…

Karacasu Belediye Başkanı Mustafa Büyükyapıcı, Aydın Büyükşehir Belediyesi ASKİ birimi şantiye çalışanları ile erken saatler de kahvaltıda buluştu. Karacasu ASKİ birimini ziyaret eden Başkan Büyükyapıcı, gece gündüz demeden mesai gözetmeksizin çalışan mesai arkadaşlarına gösterdikleri gayret ve özveriden dolayı teşekkür etti.Şantiyede düzenlenen kahvaltıda yaptığı konuşmada, birlikte çalıştığı personeli ile özel ortamlarda da bir araya geldiklerini belirtti.Yol arkadaşları ile güzel işler ortaya koyduğunu anlatan Büyükyapıcı “Karacasu’yu 2009’da göreve geldiğimiz noktadan bugün çok ileriye taşıdık. Bu başarıda hepinizin emeği ve alın teri var. Daha çok çalışarak, daha çok gayret göstererek hemşehrilerimizin bizlerden beklediği hizmetleri en güzel şekilde yerine getirmenin mutluluğunu yaşadığımız nice güzel günler temenni ediyorum”dedi. Başkan Büyükyapı’cın kendilerini ziyaret etmesinden memnun kalan belediye çalışanları,“ Belediye Başkanımız Mustafa Büyükyapıcı’yla çalışmak bizim için bir gururdur” dediler.