Başkan Büyükyapıcı Pazarcı Esnafını Ziyaret Etti…

Düzenli olarak gerçekleştirdiği mahalle ve esnaf gezileri ile her zaman vatandaşlarla bir araya gelen, Belediye Başkanı Mustafa Büyükyapıcı Karacasu’da kurulan ilçe pazarını gezerek pazarcılara hayırlı işler temennisinde bulundu.Hem pazarı dolaşan,hem de esnaf ve vatandaşların sıkıntılarını dinleyen Başkan Büyükyapıcı yaptığı açıklamada ”vatandaşlarımızın,esnafımızın görüş ve düşüncelerine değer veriyoruz.Çalışmalarımız esnafımızın ve vatandaşımızın daha iyi koşullarda yaşamını sürdürmesine yöneliktir.Sizlerden gelen talep ve öneriler için elimizden geleni yapıyoruz.Hep birlikte Karacasu için çalışıyoruz” dedi.Pazarcı esnafı ve vatandaşlar Belediye Başkanına ziyaretinden dolayı memnun olduklarını ifade ederek,teşekkür ettiler.