Başkan Büyükyapıcı Mahalle Ziyaretlerine Devam Ediyor…

Karacasu Belediye Başkanı Mustafa Büyükyapıcı ,mahallelerdeki sorunların yerinde tespiti ve çözümüne yönelik gerçekleştirdiği akşam kahvehane ziyaretlerine devam ediyor.Karacasu mahalle muhtarlarına düzenli aralıklarla ziyaret gerçekleştiren Belediye Başkanı Mustafa Büyükyapıcı, CHP Karacasu İlçe Başkanı Mesut Büyükgümüş ve yönetimi ile birlikte Tekeliler,Yolüstü-Nebidamı Mahallelerini ziyaret etti. Mahallelerin sorun ve talepleri hakkında muhtarlardan bilgi alan Başkan Büyükyapıcı, karşılaştığı vatandaşlarla sohbet etmeyi, taleplerini dinlemeyi de ihmal etmedi.Belediye olarak gerçekleştirilen hizmet ve projelerde vatandaşların her aşamasına aktif katılımının sağlanmaya çalışıldığını vurgulayan Başkan Büyükyapıcı”Mahalle muhtarlarımızı düzenli aralıklarla ziyaret etmeye, onların sorunlarını dinlemeye çözüm bulunması noktasında karşılıklı görüş alışverişinde bulunmaya devam ediyoruz”dedi.