Başkan Büyükyapıcı Eczacılar Günü’nü Kutladı…

Karacasu Belediye Başkanı Mustafa Büyükyapıcı  ilçede hizmet veren eczacıların 14 Mayıs Eczacılar Günü’nü kutlayarak, çiçek hediye etti.Sağlık sisteminin en önemli halkalarından biri olan eczacıların, ülkenin her köşesinde gece gündüz demeden insanların sağlığı için verdikleri hizmetle her türlü övgüyü hak ettiklerini, kendisinin de aynı sektörden meslektaşları olduğunu belirten Eczacı Mustafa Büyükyapıcı” Eczacılar hayatımızda çok önemli bir yere sahip.Sağlık sektörünün önemli bir unsuru olan ilacın,üretimini ve vatandaşlara ulaştırılmasını sağlayan, kendini tüm insanlığın sağlığını düşünmeye adayan,sağlık hizmetlerinin ayrılmaz bir parçası olan eczacılığı,özveri ve gayret içerisinde sürdürmekte olan tüm eczacılarımızın Eczacılar Günü’nü kutluyorum” dedi.