Başkan Büyükyapıcı Avukatlar Günü’nü Kutladı

5 Nisan Avukatlar Günü nedeniyle, Karacasu Belediye Başkanı Mustafa Büyükyapıcı ilçemizde görev yapan avukatları unutmayarak çiçeklerle günlerini kutladı.İnsan hakları savunuculuğunun zor bir meslek olduğunu belirten Belediye Başkanı Mustafa Büyükyapıcı”Mustafa Kemal ATATÜRK’ ün önderliğinde çıkılmış aydınlanma yolunda, demokrasiden,laiklikten, sosyal hukuk devleti ilkelerinden ödün vermeden, bireylerin ve toplumların haklarının korunmasında ve savunulmasında önemli görevler üstlenen ilçemizde ve ülkemizin her bir köşesinde görev yapan tüm avukatlarımızın 5 Nisan Avukatlar Günü’nü kutlar görevlerinde başarılar dilerim”dedi. Karacasu  Baro Temsilcisi Av. Sevgi Kulcu Öncü ve Karacasu Barosu Avukatları, Belediye Başkanı Mustafa Büyükyapıcı’ya nazik davranışından ve iyi dileklerinden dolayı teşekkür ettiler.