Başkan Büyükyapıcı Asker Uğurlama Törenlerine Katıldı

Karacasu Belediye Başkanı Mustafa Büyükyapıcı askere gidecek gençleri yalnız bırakmadı.Hafta boyunca Karacaören, Ataeymir,Yaykın,Ataköy ve Çamköy Mahallelerinde düzenlenen asker yemeği ve eğlencelerine katılan Başkan Büyükyapıcı askerlere hayırlı tezkereler dileyip, vatana hizmetinin önemine değindi.Türk halkı olarak askerliği kutsal bir görev sayıyoruz.İnşallah askere gidecek olan tüm çocuklarımız ve vatan evlatlarımız askerlik görevlerini tamamlayarak sağ salim memleketlerine dönerler dedi.Mahalle halkı tarafından büyük bir coşkuyla karşılanan Belediye Başkanına ;Başkan Yardımcısı Erdinç Gümüş,CHP Karacasu İlçe Başkanı Cengiz Çumralı ve yönetimi eşlik etti.Gençlerin eğlencesinin ardından beraberindeki yönetimiyle mahalle turu yapan Başkan Büyükyapıcı, vatandaşlarla sohbet edip,sorunlarını da dinledi.