Başkan Büyükyapıcı Asker Eğlencesine Katıldı

Karacasu Belediye Başkanı Mustafa Büyükyapıcı, Başkan Yardımcısı Erdinç Gümüş,Alemler Mahalle Muhtarı Muhammet Dibek,CHP Karacasu İlçe Başkanı Cengiz Çumralı,CHP Karacasu Gençlik Kolları Başkanı Ali Ekiz ve yönetimi Alemler Mahallesi’nde düzenlenen asker eğlencesine katıldılar.Türkiye’nin çeşitli yerlerine vatani görevlerini yerine getirmek için askere gidecek olan gençler için mahallede eğlence tertip edildi. Gençler ve aileleri, asker eğlencelerine katıldıkları için Belediye Başkanı Mustafa Büyükyapıcı’ya teşekkür ettiler. Askerlerle birlikte oynayan Başkan Büyükyapıcı bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.Askerlerin Türk Milleti’nin gönlünde özel bir yere sahip olduğunu belirten Başkan Büyükyapıcı “Bugün burada güzel gençlerimizi, yiğitlerimizi askere uğurlamak için toplandık. Tüm askerlerimize vatani görevlerini hayırlısıyla yapıp, tezkerelerini almasını dilerim. Kınalı kuzularımızın yolu açık olsun” diyerek gençlere ve ailelerine hayırlı teskereler dileğinde bulundu.