Ataeymir ve Yenice Mahallesi’nde Peyzaj Çalışmaları

Aydın Büyükşehir Belediyesi ekipleri, park ve bahçelerde yeşillendirme çalışmaları ile insanlara daha güzel ve estetik bir ilçe sunmaya devam ediyor.Karacasu  Ataeymir  ve Yenice Mahallesi’nde Aydın Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ağaç bakım ve budama, yabani ot temizliği ve çim biçme çalışmalarının yanında cadde ve sokakları da tazyikli suyla yıkayarak temiz hale getirdi.Çalışmaları yakından takip ederek incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Mustafa Büyükyapıcı“öncelikle Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız  Özlem Çerçioğlu’na İlçemiz ve mahallelerimize yapmış olduğu çalışmalardan dolayı teşekkür ederim. İlçemizin daha güzel ve estetik görünümü için merkez ve mahallelerimizde yapılan program dahilinde peyzaj ve çevre düzenleme çalışmalarımız devam edecektir”dedi.