Ataeymir Mahallesi Kilitli Parke Çalışmaları…

Karacasu Belediyesi ilçemizin birçok mahalle ve caddesinde kilitli parke döşeme  çalışmalarına aralıksız devam ediyor.Bu kapsamda Ataeymir Mahallesi  Küçük Sanatlar Bölgesinde,Mecidiye Mahallesi’nde mahallede bulunan ortaokul ve ilkokul üzerindeki yolda parke çalışmaları bitirildi.Cumhuriyet Mahallesi üst kısmı ve Hürriyet Caddesi’nde  çalışmalar devam ederken ,Ataeymir Mahallesi’nde toplamda yaklaşık 20 bin metre kare taş döşeme çalışmasının bitirilmesi hedefleniyor.Çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Mustafa Büyükyapıcı”ilçemizin tüm mahalle ve caddelerinde yol yapım,onarım ve parke hizmetlerimiz sürüyor. Sorumluluk alanımızdaki tüm yollarımıza büyük önem gösteriyoruz.Yenilenen yollarımızla ilçemiz ve mahallelerimiz  güzel bir görünüme kavuşuyor. Programlarımız kapsamında çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz,mahalle sakinleri için şimdiden hayırlı olsun” dedi.