Karacasu Belediyesi Aralık Ayı Olağan Meclis Toplantısı Belediye Başkanı Zeki İnal’ın başkanlığında gerçekleşti.

yılı için

Bugün gerçekleşen Aralık ayı Meclis toplantısı saat 14.00’de Karacasu Belediyesi toplantı salonunda gerçekleşti. Yoklama ile başlayan 2019 yılı Kasım ayı olağan meclis toplantısı maddelerin görüşülerek karara bağlanmasıyla devam etti.

Meclis toplantısında görüşülüp karara bağlanan maddeler;

1-Bir evvelki meclis zaptının görüşülmesi.

2-Belediyemize Borcu olan Ali GÜNGÜL, Ali DOĞAN, Medine DOĞAN, Ali KARAPINAR, Hasan ÇOBAN, Mustafa GÜNGÖR, İbrahim ÖZYURT ve Abdullah ÇELİMLİ’nin  sulhen borçlarını ödemek isteklerinin görüşülmesi.

3- Belediyemizin 2020 yılında uygulanacak gelir tarifelerinin görüşülmesi.

4- TOKİ için yer verilmesi ve bunun için gerekli iş ve işlemlerin Belediyemizce yapılması Oy çokluğu ile kabul edilmiştir.

5- PTT ilçe merkezi dışındaki acentalıklarının belediyemizce yapılması.

6- Gündeme havale edilmek suretiyle görüşülmek istenilen hususların görüşülmesi.

7-Aydın Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı ile birlikte 5393 sayılı kanunun 75. maddesine istinaden ortaklaşa Karacasu Mahallelerine parke taşı döşeme işinin bir proje ile gerçekleştirilmesine oy birliği ile karar verilmiştir.

8- Sözleşmeli Personel Çalıştırılması ile ilgili olarak çalıştırılacak Ziraat Mühendisinin 2019 yılı için 2500 TL almasına oy birliği ile karar verildi.

9- Engelliler Derneği ile ortaklaşa proje oluşturulup ihtiyaçları olan malzemelerin belediyemizce karşılanmasına oy birliğiyle karar verildi.

10- Nail Yılmaz’ın Yazır Mahallesindeki kahvehane için 3 yıllık olarak düzenlenen sözleşmesinin kalan 1,5 yıllık süresinin fesih edilmesine  bu süre için kendisinden kira talep edilmemesine oy birliği ile karar verilmiştir.