Alemler Mahallesi’nde Muharrem Ayı İftar Yemeği Düzenlendi..

Aydın  Büyükşehir Belediyesi, Müslümanlar için en kutsal aylardan biri olan ve Muharrem ayının başlaması dolayısıyla Alemler Mahallesi’nde  iftar yemeği düzenledi.Düzenlenen iftar yemeğine Belediye Başkan Vekili İbrahim Kayahan,Aydın Büyükşehir Fen İşleri Daire Başkanı Ufuk Serdar Özmen,Alemler Mahalle Muhtarı Muhammet Dibek,CHP Karacasu İlçe Başkanı Mesut Büyükgümüş ve mahalle halkı katıldı.İftar yemeğinde Muharrem orucu tutan vatandaşlar, bir arada oruç açmanın mutluluğunu yaşadı.Muharrem ayının tüm İslam âlemine hayırlar getirmesini dileyen mahalle muhtarı Muhammet Dibek; “Böyle anlamlı bir programı hazırlayan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanlığımız Özlem Çerçioğlu’na teşekkür ediyorum. Alemler’de göreve başladığım günden beri mübarek Muharrem ayı dolayısıyla  her yıl Büyükşehir Belediyemiz tarafından iftar programı düzenlenmektedir. Bu iftar yemekleri birlik ve beraberliğin güçlenmesine ve artmasına vesile olmaktadır.Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.