Afrodisias Antik Kentte Oryantring Müsabakaları Düzenlendi…

2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı küçükler,yıldızlar,gençler katagorilerindeki  Oryantring İl Birinciliği Müsabakaları Aydın merkez,Karacasu ve  16 ilçeden 290 öğrencinin katılımıyla bu yıl da UNESCO Dünya KALICI Miras listesine alınan Afrodisias Antik Kent’te düzenlendi.Düzenlenen bu etkinlik Türkiye’de tamamı bir Antik Kent içerisinde yapılan geçen yılki ilk etkinliğin ardından 2.organizasyon oldu.Organizasyonda okul beden eğitimi öğretmenleriyle birlikte oryantring federasyonundan gelen hakemler görev yaptı. Okul Sporları Oryantiring Gençler İl Birinciliği müsabakalarında Küçükler,Yıldızlar,Genç Erkek A, Genç Erkek B, Genç Kız A, Genç Kız B, kategorilerinde dereceye giren öğrencilere Karacasu Kaymakamı Ahmet Soley,Karacasu Belediye Başkanı Mustafa Büyükyapıcı,Karacasu İlçe Jandarma Komutanı Onur Özdemir,Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor  İl Müdürü Ökkeş Demir  tarafından kupaları ve madalyaları verildi.Düzenlenen program antik tiyatroda hatıra fotoğrafı çekilmesiyle son buldu.