29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Çelenk Sunma Töreni ve Bayrak Dağıtımı

Karacasu’da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı 95.yılı  kutlamaları Cumhuriyet Meydanı önünde bulunan Atatürk Büstüne çelenk sunma töreni ile başladı.Törene Karacasu Kaymakamı Ahmet Soley,Karacasu Belediye Başkanı Mustafa Büyükyapıcı,İlçe Jandarma Komutanı Onur Özdemir,İlçe Emniyet Amiri Davut Özkan,şehit yakınları ve gaziler,daire amirleri,siyasi parti temsilcileri, öğrenciler ve öğretmenler katıldı.Atatürk Anıtı önünde düzenlenen çelenk  töreninin  ardından Şehitler Ortaokulu Müdürü Berrin Yılmaz ve Karacasu   Halk Eğitim Merkezi Müdür Yrd. Ayşe Çetinkaya  8770 pul ile kendilerinin yapmış oldukları Türk Bayrağı tablosunu Karacasu Kaymakamı  Ahmet Soley’e ve Belediye Başkanı Mustafa Büyükyapıcı’ya hediye ettiler.Karacasu Kaymakamı Ahmet Soley ve Belediye Başkanı Mustafa Büyükyapıcı esnafların ve vatandaşların 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı kutlayarak bayrak hediye ettiler.Cumhuriyet Bayramı öncesinde dağıtılan bayraklar,Karacasu esnafı ve vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılandı.