19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik Spor Bayramı Coşkuyla Kutlandı.

Karacasu’da 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik Spor Bayramı coşkuyla kutlandı. Cumhuriyet Meydanı’nda Ata’ya çelenk sunumu ile başlayan etkinlikler İlçe Stadyumunda okulların yarışma ve gösterileriyle devam etti. Karacasu Kaymakamı Ahmet Soley ve Karacasu Belediye Başkanı Zeki İnal’ın öğrenci ve vatandaşları selamlamasıyla başlanan törende öğrenciler gösterilerini ve yarışmalarını sergiledi. Yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödüllerini Belediye Başkanı İnal ve Karacasu Kaymakamı Soley verdi.

Törenin ardından Yay gerip Ok atan ve Geleneksel Türk yayımız ile atış yapmaktan mutluluk duyduğunu söyleyen Karacasu Belediye Başkanı İnal, ”Milli mücadelemizin 100. yılında bu denli anlamlı bir kutlamanın içinde bulunmaktan onur duydum. Tüm vatandaşlarımızın ve gençlerimizin bayramını en içten dileklerimle kutluyor, Ulu önder Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ve silah arkadaşlarını rahmet ve özlemle anıyorum.’‘ ifadelerini kullandı.