15 Temmuz Destanı’nın 3 Yıl dönümü gündüz programı ile kutlandı.

15 Temmuz Destanı’nın 3 Yıl dönümü gündüz programı ile kutlandı.

Karacasu’da 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Gününün 3. Yıl dönümü Zafer kutlamaları Cumhuriyet Meydanında bulunan Atatürk’ün manevi huzuruna çelenk koyulması ve şehitlerin anılmasıyla başladı.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Gününün 3. yıl dönümü dolayısıyla Cumhuriyet meydanındaki törenle başlayan zafer kutlamaları Şehitler Parkındaki Şehitler Anıtında Kur’an Tilaveti, Mevlid-i Şerif ve Hatim-i Şerif Dualarının okunmasıyla devam etti.  Sonrasında Hükümet Konağında Karacasu Şehitleri köşesinin açılışı gerçekleştirildi.  Ardından Karacasu Kaymakamımız Sayın Ahmet Soley ve Karacasu Belediye Başkanımız Zeki İnal öncülüğünde şehitlerimizin kabirleri ziyaret edildi.

Karacasu şehitlerinin mezarlarının ziyaretinin ardından gündüz programı sona erdi.  Akşamına devam edecek olan programın ardından her sene yapılan demokrasi nöbeti Cumhuriyet meydanında gerçekleştirilecek.