10 Kasım Büyük Önder Atatürk’ü Anma Programı.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 79. yıldönümü dolayısıyla Karacasu’da anma töreni düzenlendi.

Düzenlenen törene Karacasu Kaymakamı Güher Sinem Büyüknalçacı, Belediye Başkanı Mustafa Büyükyapıcı, Cumhuriyet Savcısı Zuhal Solmaz, İlçe Jandarma Komutanı Okan Öztürk, İlçe Emniyet Amiri Yuşa Kılıçarslan, kurum amirleri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Hükümet Konağının önündeki Atatürk Anıtı’na çelenk sunulması ve saygı duruşunda bulunularak İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından, program Karacasu Şehitler Ortaokulu konferans salonunda devam etti. Karacasu İmam Hatip Anadolu Lisesi öğretmeni Gülşen Eser tarafından günün anlam ve önemini belirten konuşmanın yapılmasının ardından Atatürk’ün hayatını anlatan konuşmalar yapılarak şiirler okundu.Oratoryo ve sine vizyon gösterisiyle devam eden programda İmam Hatip Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından Atatürk’ün sevdiği şarkılar seslendirildi.

Anma programı Atatürk Haftası nedeniyle okullar arası düzenlenen resim, şiir, kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilere protokol üyelerince ödüllerin verilmesiyle sona erdi.

Foto Galeri: